Skoterdelen
Stäng
Inga produkter i varukorgen
Stäng

Välj din maskin

  • Hem
  • BÅT & VATTENSPORT
  • VATTENSPORT & FRITID

VATTENSPORT & FRITID

X
Skoterdelen älskar förstås även sommaren och inte minst vattensporter! Vi sätter vatten framför skoter och får en vattenskoter. Köp ett par schyssta glasögon och ett par vattenskoterskor för att du ska vara bekväm när du kör och njuta av höga farter. Fullända sommaren med roliga lekar och aktiviteter, de långa dagarna i ända!

Med en våtdräkt skyddar du kroppen och håller dig varm, även i kalla vatten. Vi har wakeboards, kneeboards och vattenskidor liksom mängder av draglinor av olika slag för att du ska kunna lita på att den inte går av när du kör som fortast.

Nuförtiden är ett inte bara vattenskidor som dras bakom båtarna. I vårt stora urval av tuber och ringar är det bara fantasin som sätter gränser för vad som är möjligt. Vi har bl.a. schyssta uppblåsbara fåtöljer där upp till tre personer får plats bredvid varandra. Låt vattnet bli en nöjespark för hela familjen och låt adrenalinet flöda genom kroppen!

För dig som föredrar tystare lekar och sporter, utan motorer, kan beställa en SUP (stand-up paddle board) där du tar dig fram av egen kraft, med hjälp av en paddel. Populariteten för dessa har stigit till oanade höjder de senaste åren och SUP är idag en vanlig träningsform under sommarhalvåret.

Vi har även snygga solglasögon från Oakley som både skyddar dina ögon från solen, samt från vinddraget, när du förs framåt i höga hastigheter. Våra flytvästar är smidiga att använda och lätta att bära för att du ska kunna röra dig fritt under aktiviteterna.

Den rosa pelikanen

Flera av dessa sommarlekar är perfekta för möhippan eller svensexan. Vår stora favorit, den gigantiska, uppblåsbara pelikanen i rosa, lämnar ingen oberörd. Släng ner hela sällskapet i denna flytande skönhet och guppa runt på vattnet fram till solnedgången. Den majestätiska pelikanen är uppblåsbar och blåses med fördel upp av en elektrisk luftpump och inte för egen kraft. Var rädd om dina lungor!

Kvalitet och säkerhet

Vi har valt ut produkter för vattensport och fritidsaktivitet med omsorg och hänsyn till din säkerhet. Med fokus på hög kvalitet och grejer som håller för höga hastigheter ser vi till att du kan ha fantastiskt roligt och samtidigt känna dig trygg med att utrustningen håller. Vi guidar dig gärna i sortimentet och svarar på frågor gällande våra utvalda produkter. Skoterdelen slår ett slag för en aktiv och adrenalinfylld tillvaro men där säkerheten alltid prioriteras först!

Välj underkategori

DRAGLINORFLYTVÄSTARGLASÖGONHANDSKARKNEEBOARDSOLGLASÖGONSUPTILLBEHÖRTUBER & RINGARVATTENSKIDORVATTENSKOTERSKORVÅTDRÄKTERWAKEBOARDS