Skoterdelen
Stäng
Inga produkter i varukorgen
Stäng

Välj din maskin

https://www.skoterdelen.com/pub_images/original/928-1003-09-Styre-CFR-Munster-Hot-Pink-skoterdelen.jpg

Styre CFR Munster Hot Pink

928-1003-09

1 725 kr
/st.
Skickas inom 2-5 arbetsdagar
Betalningsalternativ
  1. Beskrivning
  2. Recensioner
  3. Frågor om produkten

CFR Munster styret passar för de flesta körstilar. CFR har minskat höjden på styret till 1" & med mindre bredd på styret är det lättare att ta sig fram i trånga utrymmen. Den korta bredden gör att skotern lättare kan manövreras för åkare som har smalare axelbredd eller för åkare som helt enkelt föredrar ett kortare styre.

Tillverkad i 7075 värmebehandlad aluminium för ett starkt men ändå lätt styre. Styret är endast 28 mm tjockt vid fästet. Styret smalnar sedan av till 22 mm vilket gör att alla kontroller och framförallt dina händer når runt lätt & du får ett bra grepp. Denna konstruktion tillåter energin att skingra sig över en gradvis avsmalnande tjocklek i den inre kärnan. Detta resulterar i ett starkare styre som dämpar hårda smällar & samtidigt ger användaren en bättre känsla av vad som händer på snön. Med QR Teknologin får du mer platt utrymme med mindre bredd. Dina händer är också närmare mitten & ger kraft att hantera skotern i trånga utrymmen. Bredden är fortfarande kvar för stabilitet.

OBS! Munster styret är ett överdimensionerat 1 1/8" på mitten. En 7/8" till 1 1/8" adapter kan behövas beroende på vilken styrhöjare du har.

- 1" höjning.
- 5° upp.
- 14° Pull back.
- 10° böjning framåt.
- 29" bredd.
- Starkt, lätt & desginat att hålla.
- Bättre positionering än vanliga styren & mycket starkare! Styrets design skingrar guppiga förhållanden mycket effektivare än eftermarknadsstyren vilket gör att du kan köra längre!
- Vertikal & horisontell postitions grafik för bättre centrering & pull back vinkling.