Skoterdelen
Stäng
Inga produkter i varukorgen
Stäng

Välj din maskin

  • Hem
  • PERSONLIG UTRUSTNING
  • KLÄDER - MC

KLÄDER - MC

Om du söker kläder som duger för alla tänkbara turer och utflykter under sommaren så har du hittat rätt! Vi har ett fantastiskt utbud av diverse motorcykelkläder som både håller dig varm, är lätta att bära och tål åratals användning och slitage. Vi kan bistå med kläder från topp till tå och likaså skyddsutrustning och andra tillbehör som med fördel tas med på turen.

Vi är specialister på just motorcykelutrustning och vi har valt ut varumärken och återförsäljare som vi vet prioriterar kvalitet och funktion i kombination med snygg design och komfort. Bland de utvalda varumärkena hittar du HJC hjälmar som är ett föredöme i branschen med produkter tillverkade med eftertanke och innovativa lösningar. Vidare finns produkter från Airoh, Alpinestars, Simpson samt Grand Canyon . Tack vare ständigt sökande efter nya återförsäljare pressar vi priserna och ger dig chansen att fynda motorcykelkläder och utrustning av högsta kvalitet.

Slumpen är inget alternativ på motorcykelturen

När vi väljer ut produkter gör vi det för att det ska finnas någonting som passar alla. En heldag på resande fot i fjällandskap ska kunna avnjutas utan oro för att frysa eller bli våt. Inte heller ska du riskera skador vid oförutsedda händelser. Därför har Skoterdelen tagit fram ett sortiment som täcker hela spektret av kläder, skyddsutrustning och tillbehör som håller dig varm och säker genom hela mc-turen eller utflykten. Vi lämnar ingenting åt slumpen och det bör inte heller du göra.

Vår kundtjänst finns tillgänglig för dig som planerar att ta med familjen på oförglömliga äventyr i berg och dalar, med eller utan motorcykel. Vi vet vad du behöver och kan stå till tjänst med att svara på frågor kring vilka produkter som passar bäst i ditt fall. Välkommen med din beställning av motorcykelkläder som gör livet njutbart när du susar fram på vägarna!

Välj underkategori

BYXOR MCGLASÖGON MCHANDSKAR MCHJÄLMARJACKOR MCRYGGSÄCKOR & VÄSKORSKOR/KÄNGOR MCÖVRIGT MC