Skoterdelen
Stäng
Inga produkter i varukorgen
Stäng

Välj din maskin

  • Hem
  • GRÄSKLIPPARE
  • STIGA

STIGA

X
Stiga tillverkar gräsklippare för alla olika typer av gräsmattor och ligger dessutom i framkant när det kommer till el- respektive batteridrivna modeller. Deras mångsidighet avspeglar sig i diverse smarta maskiner som ständigt förbättras för att möta alla trädgårdsarbetares behov. På Skoterdelen hittar du högkvalitativa reservdelar som passar i Stiga-modellerna, oavsett om det gäller en traditionell gräsklippare eller en trädgårdstraktor. Utöver dessa maskiner levererar Stiga robotgräsklippare, åkgräsklippare samt verktyg för röjning och trimning för att sätta den slutgiltiga prägeln på din trädgård. Som om det inte vore nog finns även snöslungor, lövblåsare, sopmaskiner och högtryckstvättar, alla med Stigas välkända logga på sig.

Stiga Villa är en populär åkgräsklippare, framtagen med fokus på både komfort och funktion. Den passar perfekt för villaägaren med stor trädgård och sköter sig precis som du önskar, året om. När knivarna blir slöa eller packningarna börjar ge upp, kan du snabbt klicka dig fram på vår hemsida för att beställa hem nya delar. Du har dem hemma hos dig innan gräset har hunnit växa sig alltför högt.

Stiga Park är, precis som namnet insinuerar, en kraftfull modell som med fördel används professionellt eller för dig som söker hög prestanda för klippning under tuffa förhållanden. Vi levererar reservdelar och tillbehör som gör att maskineriet känns som nytt igen, och av hög kvalitet för att du ska kunna glädje av din Stiga Park under en lång tid framöver.

Vi hjälper dig med din gräsklippare

Med en sprängskiss ser du hur din Stiga gräsklippare är byggd och hur du ska gå tillväga när du byter specifika delar. Förutom tidigare nämnda delar har vi klippaggregat och bromsbelägg, som båda är vanliga delar som slits med tiden och därför måste bytas med jämna mellanrum. Vår kundtjänst står till ditt förfogande när du behöver hjälp att hitta rätt reservdel. Tack vare vår expertis på reservdelar till trädgårdsmaskiner väljer vi produkter från varumärken som vi vet tillverkar komponenter som håller länge och fyller sina funktioner med bravur.

Välj underkategori

AVGASSYSTEMBRÄNSLESYSTEMCHASSIEDELARDRIVNINGDÄCK & FÄLGELDELARFÖRGASARDELARKLIPPDELAR & KLIPPAGGREGATMOTORDELARROBOTSTARTDELARVAJER & REGLAGE