Skoterdelen
Stäng
Inga produkter i varukorgen
Stäng

Välj din maskin

-17%
https://www.skoterdelen.com/pub_images/original/298-1-20S-EVO-11D.JPG

Sena 20S EVO Intercom Dual Pack

298-1-20S-EVO-11D

4 899 kr
5 920 kr
/st.
Skickas inom 2-5 arbetsdagar
Betalningsalternativ
  1. Beskrivning
  2. Recensioner
  3. Frågor om produkten

Detta kit är med två enheter, för 2 personer.

Ett av de bästa intercom-systemen på marknaden har blivit uppdaterad!

20S EVO har designats om och har nu en hajfensantenn som du inte längre behöver fälla upp. Denna eleganta nya antenndesign förbättrar stabiliteten och mottagningen till dina vänner och även de andra uppdateringarna på 20S gör den till en mer robust intercom.

20S EVO levererar ljud i HD-kvalitet och förare och passagerare kan lyssna på musik, samtala via telefonen eller ta emot instruktioner från GPS. Advanced Noise Control™ reducerar buller så det inte stör inkommande eller utgående ljud. Detta innovativa intercom-system som är specifikt utvecklat för motorcykelkörning gör att du kan prata med upp till 7 andra användare på ett avstånd på upp till 2 km.

Sena 20S EVO Audio Multitasking™-teknologin tillåter dig att ha igång ett samtal samtidigt som du lyssnar på musik, FM-radio eller GPS. Glöm frustrationerna från att olika ljudfunktioner stör ut varandra som på en del andra Bluetooth-kommunikationsenheter, 20S EVO: s ljudfunktioner kommer inte att störa varandra, utan dom överlappar på en bra sätt för en smidig och säker upplevelse.

Att ställa in och para din 20S EVO är enkelt med Senas rörelsessensorteknologi. Koppla ihop dina Bluetooth-enheter med en enkel skakning av enheten eller använd röstkommandon för fullständig kontroll medan du håller fullt fokus på vägen. De valfria fjärrkontrollerna tillåter ännu fler smidiga sätt att hantera din Sena.

Genom att länka din 20S EVO med Sena headset-appen kan du konfigurera enhetsinställningar och få tillgång till en smidig snabbstartsguide.

 
Egenskaper:

- Upp till 13 timmars taltid

- Laddtid ca 2,5 timmar från 0-100%

- Sena HD-högtalare ger en markant ökning av volym, basförstärkning och tydlighet

- Räckvidd på upp till 2 km vid fri sikt mellan upp till 8 personer

- Noise Cancellation: Advanced Noise Control